وحدت کشورهای اسلامی جزو آرزوهای همه بود
- شناسه خبر: 6698
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۲ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۰۲:۰۹
- بازدید : 126
- نویسنده: بوتیا نیوز
فاطمهسادات امیری مسئول حوزه علمیه فاطمیه درگفتگو با پایگاه خبری بوتیانیوز، صل ماجرا و زیربنای ماجرا و ساختارهای نظامی امنیتی که این ذهنیت و روان جامعه است فروپاشیده، خود به خود ساختارها هم فروپاشیدند؛ کمااینکه در همان روز اول در رسانههای اسرائیلی عنوان شد که ساختارهای نظامی و امنیتی ما در پیرامون غزه فروپاشیده است و دچار فروپاشی ساختارها شدیم، هنوز هم درگیریها هست و هر روز به شهرکنشینان اعلام میکنند از خانههایشان بیرون نیایند که همگی نشاندهنده این داستان است و باید به ترمیمناپذیری از این زاویه نگاه کرد.
امیری گفت: حضرت آیتالله خامنهای در دیدار هفته گذشته نیز تاکید کردند: که اگر کشورهایی مثل ایران، عراق، سوریه، لبنان، عربستان، مصر، اردن و کشورهای خلیجفارس یک خطمشی واحد را در مسائل اساسی و کلی خود اتخاذ کنند، قدرتهای زورگو نمیتوانند در امور داخلی یا سیاست خارجیشان دخالت کنند.
مسئول حوزه علمیه فاطمیه بیان کرد: مسئله وحدت کشورهای اسلامی و عربی یعنی کشورهای مسلمان همعرب و همغیرعرب جزو آرزوهای جمهوری اسلامی ایران بود و جزو مسائلی بود که انقلاب اسلامی دوست میداشت از فردای انقلاب و تشکیل نظام بعد از انقلاب جمهوری اسلامی این اتفاق بیفتد؛ اما به دلایل متعددی نیفتاد که دلایل روشنی هم دارد و یک دلیل عمدهاش این بود که عموم این کشورها سالها دستساخت استعمار بودند و از ابتدا دستنشاندگان استعمار بر سر کار بودند.
وی تصریح کرد: صحیفه حضرت امام(ره) سرشار از صحبتهای ایشان درباره سران کشورهای اسلامی است و بعضا بسیار مشخص اسم آورده مثل صدام، حسنی مبارک، ملک حسین پادشاه اردن، سران آل سعود و انورسادات و تعابیر بسیار تندی دارد؛ مثلا حسنی نامبارک یا حسین قاتل دورهگرد اردنی، مشکلی که داشته و داریم وابستگی سران و دولتهای کشورهای مسلمان بهخصوص کشورهای مسلمان منطقه به قدرتهای جهانی و غربی بوده است و آرزوی ما این بود که آنها استقلالی را پیش گرفته و در کنار هم قرار میگرفتند، در سازمان همکاریهای اسلامی که قبلا کنفرانس اسلامی بود، قرار بود این اتفاق بیفتد.
امیری تاکید کرد: اگر کشورهای منطقه کنار هم بودند، اسرائیل در طول این سالها با چه پشتوانهای -ولو آمریکا- میتوانست این همه به مردم مظلوم فلسطین جسارت بکند و اینطور مظلومانه و غریبانه آنها را بکشد و قتل عام کند، آن هم جلوی دوربینها با این حجم از وقاحت، بیشرمی و نجسی؟ زبان و کلمات قاصرند از اینکه حجم این دنائت را بیان کنند و اگر کشورها در کنار هم و با هم بودند این اتفاق نمیافتاد.
مسئول حوزه علمیه فاطمیه اظهار کرد: اگر مصر به سمت سوریه و اردن دست دوستی بدهد و عراق، ایران و عربستان به این ماجرا الحاق شوند، اسرائیل مجبور است جنگ را متوقف کند؛ چون مجبور است در ۳۶۰ درجه از خودش دفاع کند و الا از ۳۶۰ درجه مورد هجوم قرار میگیرد و نمیتواند.
وی بیان کرد: اسرائیل امروز اسرائیل ۱۹۶۷ و ۱۹۸۲ نیست؛ برای اینکه کشورهای مسلمان دیگر کشورهای آن دوره نیستند و الان یک پشتوانه بسیار قوی به نام محور مقاومت است که اگر دولتهای مصر، اردن، عربستان و دیگر کشورها در کنار این محور قرار بگیرند، واقعا کار اسرائیل تمام است و اسرائیل نمیتواند مقاومت کند.
مسئول حوزه علمیه فاطمیه تصریح کرد: هنوز آمار دقیق کشتههای اسرائیل معلوم نیست و رسانههای اسرائیلی اعلام کردند تلفات بیش از چیزی است که اعلام میشود؛ یعنی بالای هزار است و ممکن است تلفات واقعی به چند هزار برسد و واقعا معلوم نیست چه اتفاقی بیفتد!؟ در کل جنگ ۱۹۷۳ اسرائیل ۲۴۰۰ کشته داد ولی در یک روز این همه تلفات داد و قابل قیاس نیست.
وی افزود: این تلفات که در یک روز داده، در جنگی که به او تحمیل شود مثلا جنگی که کمتر از یکماه به طول بینجامد با این همه کشور و محور مقاومت پشتوانهاش است با این قدرت نظامی که محور مقاومت دارد و انواع موشکها در انواع بردها و پهپادهای انتحاری و انواع و اقسام سلاح. حماس و غزه با همین کوچکیاش خود اسرائیل را به شگفتی واداشته و اعلام کردند حماس از تجهیزاتی استفاده میکند که از آن بیخبر بودیم و فکر نمیکردیم چنین تجهیزاتی در اختیار حماس قرار گرفته باشد.
امیری تصریح کرد: این بسیار واضح و مشخص است و حتی لازم نیست کشورها مستقیم ورود کنند و همین که حمایت عملی و کمک دیپلماتیک کرده و دیپلماسی را در سراسر جهان فعال کنند و از تمام اهرمهای قدرت خود برای تحت فشار قرار دادن آمریکا، اروپا و اسرائیل استفاده کنند و حمایت اقتصادی، نظامی و امنیتی اطلاعاتی بکنند آنگاه اسرائیل نمیتواند این قدر راحت جولان دهد.
مسئول حوزه علمیه فاطمیه گفت: رژیم صهیونیستی امروز در بدترین شرایط ممکن در هفتاد سال اخیر به سر میبرد و این رژیم منحوس تا به امروز حدود چهل هفته اعتراضات داخلی را تجربه کرده است و تنها در یک هفته بیش از 700 هزار نفر در تلآویو در اعتراض به فساد و دیکتاتوری کابینه نتانیاهو به خیابانها آمدند و در حال حاضر شکافها در سرزمینهای اشغالی به بالاترین سطح خود رسیده است.
وی بیان کرد: به اذعان مقامات رژیم صهیونیستی، جنبشی در داخل سرزمینهای اشغالی شکل گرفته که خواستار جداییطلبی است و جنبش موسوم به «جدایی» که «نیتصان عامیت» افسر سابق ارتش رژیم صهیونیستی اقدام به راهاندازی آن کرده است، این ایده را مطرح میکند که اختلافات دو قشر سکولار و مذهبی درون رژیم صهیونیستی شکلی بغرنج به خود گرفته و عملا در حال به اوج رسیدن است و تداوم وضع موجود، بروز یک جنگ داخلی در سرزمینهای اشغالی را ناگزیر خواهد کرد.
امیری افزود: در حقیقت نتانیاهو مورد نفرت بخش بزرگی از ساکنین سرزمینهای اشغالی است که 10 ماه است هر هفته برای برکناری وی به خیابانهای تلآویو میآمدند. حالا رژیم صهیونیستی با این وضعیت آشفته و بغرنج، با زلزلهای ویرانگر تحت عنوان «عملیات طوفانالاقصی» مواجه شده است.
مسئول حوزه علمیه فاطمیه تصریح کرد: نتانیاهو پیش از این، به خاطر تلاش برای بیخاصیت کردن دستگاه قضایی و ایجاد دیکتاتوری بلامنازع، مورد اعتراضهای تند بود، اما حالا علاوه بر این، متهم است که در اثر جاهطلبی افراطیاش، همه تمرکز دولت را بر سرکوب داخل گذاشته و در مقابل جبههای که سرگرم تدارک حمله ویرانگر بوده، کوتاهی کرده است. این خود از چشمانداز جبهه داخلی اسرائیل، خیانت و جنایت جنگی در حق جبهه خودی است و تشدیدکننده اختلافات داخلی است.
انتهای پیام/ تاج الدینی