پاکستان، دانشجوی مکتب مقاومت
- شناسه خبر: 8369
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۲ دی ۱۴۰۲ ساعت ۰۲:۰۴
- بازدید : 103
- نویسنده: بوتیا نیوز
به گزارش سرویس سیاسی پایگاه خبری بوتیانیوز؛ میان این دریای شور و عشق به سردار کسانی از دیگر کشورها هستند که ندیده عاشق و دلباخته سردار سلیمانی شده اند، و در این گوی خاکی سراغ مردی از کشور پاکستان میروم و دقایقی با او هم کلا میشوم، وی اهل کشور پاکستان بوده و اکنون در داخل تحصیل در مقطع دکترای رشته مدیریت دولتی در دانشگاه تهران و دبیر کانون دانشجویان اردو زبان در ایران است و نیز دو سال پیش دانشجوی نمونه کشوری در ایران شناخته شده است و در کنار تمام این امور به امر نویسندگی و پژوهش نیز مشغول به به فعالیت است. همچنین او تا کانون سه کتاب نیز تألیف کردهاست که شامل کتابهای «ولایت فقیه» به زبان اردو و سرگشت خود نوشت وی در رادیوی دولتی پاکستان به نام «شبهای رادیو» و در آخر کتاب «مکتب سلیمانی» که به ۴ زبان اردو، فارسی، عربی و انگلیسی منتشر شدهاست.
از وی در خصوص کتاب «مکتب سلیمانی» و دیکر آثار وی سوال میکنم وی در پاسخ به این سؤال اظهار کرد: این کتاب ابتدا به زبان اردو منشتر شد و سپس به زبان فارسی به نام «سرباز مکتب» ترجمه و منتشر شد و به زبان عربی نیز به نام «مدرسه سلیمانی» ترجمه و منتشر شد. همچنین کتاب خود نوشت حاج قاسم به نام «از چیزی نمیترسیدم» را به زبان اردو ترجمه کردم که مورد استقبال بسیاری از مردم پاکستان قرار گرفتهاست. همچنین من مجری برنامه نسیم زندگی در شبکه برون مرزی سحر هستم.
نقوی در خصوص این سوال که منشأ عشق و شور خود به سردار سلمانی این گونه پاسخ میدهد: من در در سال ۲۰۱۱ میلادی، معاون رئیس سازمان دانشحویان امامیه پاکستان بودهام لازم به ذکر این این سازمان بزرگترین نهاد شیعه و انفلاب در پاکستان است. در آن زمان شنیدیم که برخی از شیعیان در حال کشتار سنیها در سوریه هستند و این دقیقا در زمان ظهور داعش در منطقه بود و سپس بعد از تحقیق فراوان از طریق ایران متوجه شدیم که آنان تروریست و تکفیری هستند که با پیشتیبانی آمریکا و کشورهای صهیونیستی سعی در سرنگونی سوریه و عراق دارند و ارتش سوریه با همراهی دولت ایران در حال مبارزه با آنان است. و زمانی که نام ایران به میان آمد همراه با آن نام سردار سلیمانی و حسین همدانی بر سر زبانها افتاد که دو در حال مبارزه اند و من کنجکاو شدم و تحقیقات بیشتری در خصوص چرایی این موضوع انجام دادم. و متوجه شده بشار اسد به طور رسمی از کشور ایران در خواست کمک داشته و ایران نیز این دو نفر را جهت همراهی در حوزه مشاوره و آموزش و دیگر حوزههای جنگی اعزام کرده است.
وی در ادامه افزود: حضور شخص حاج قاسم در عملیاتهای مختلفی در حلب، سامرا، اربیل و ادلب موجب افزایش علاقه من شخصیت وی شد و باور من این است که وی به عنوان امتی فرد در همه حوزهها فعالیت میکند و اوج فعالیت و کار شبانهروزی وی نشان میدهد که او برای تمام جهان الگویی به تمام معنا است.
از وی در پاسخ به این سؤال چرایی انتخاب ترجمه کتاب «از چیزی نمیترسیدم» ابراز کرد: این کتاب در خصوص اوضاع نامناسب اقتصادی زندگی حاج قاسم است و زندگی سختی که حاج قاسم داشته است را ترسیم میکند و ۹۵ درصد خانوادههای مذهبی و انقلابی پاکستان نیز همین روش زندگی را دارند و این در حالی است که بسیاری از مردم سردار را در لباس سبز پاسداری دیدهاند و از گذشته و اوضاع زندگی خانوادگی او اطلاعی نداشتند، و مردم نحوه زندگی حاج قاسم را مشاهده کنند و این که خدواند چگونه یک انسان به این حد از عزت و سربلندی میرساند که به داد مظلومان جهان در سوریه و ایران کمک میکند و یا شخص رئیس جمهور آمریکا از وی هراس دارد و نقشه ترور او را ترسیم میکند و یا نائب بر حق امام زمان چنان بر پیکر بیجان وی گریه میکند که شانههایش به لرزه میافتد و من چنین صحنهای را تاکنون ندیده بودم.
وی در ادامه افزود: این کتاب سبب روحیه گرفتن بسیاری از قشر مستضعف جامعه پاکستان میشود و باور ما میتوانیم را در آنان تقویت میکند، و تاثیر زیادی در جامعه پاکستان داشته است.
از وی در خصوص علت محبوبیت در عین معروفیت سردار سلیمانی سوال میکنم وی پاسخ داد: سردار سلمانی در هیچ زمانی به دنبال شهرت نبود و به عقیده من کسی که از نفس خود عبور میکند، خدواند نیز محبت او را در دل مردم سازی و جاری میکند و همین یک نکته ظریف اما پر معنا است سردار سلیمانی به چهره بینالمللی تبدیل میکند و او نفس خود له کند و پا روی آن بگذارد و خدا نیز این گونه او را عزت میدهد.
وی در خصوص نشان ذوالفقار حاج قاسم که بالاترین نشان نظامی در ایران است، تصریح کرد: سردار سلیمانی در پاسخ به این سؤال که چرا این نشان را به لباس خود نصب نمیکنید و در فرهنگ نظامی رسم است اما وی پاسخ داد که اگر ما هم اسیر این چیزها بشویم دیگر واویلا است. و این نشان در بعد ذوالفقار فقط نصیب سردار سلیمانی شد چراکه رشادتهای زیادی را در جنگها از خود نشان دادهبودند، و این مسئله به معنای پا گذاشتن بر روی نفس خود است که حاج قاسم در تمام ابعاد زندگی به این امر مهم پایبند بود.
وی در پاسخ به این سؤال که تفاوت سردار سلیمانی و شهید سلیمانی چیست ابراز کرد: وی نقش مهمی در بیرون راندن داعش از منطقه داشت همان که حضرت امام، شهید آیتآلله بهشتی را یک ملت خوانده بود و رهبر معظم انقلاب نیز بعد از شهادت حاج قاسم نیز را یک مکتب خواهند به این معنا که سردار در زمان سردار در زمان حیات نیز مکتب بود چنان شهیدانه زندگی کرده بود که بعد از شهادت توانست تبدیل به یک مکتب شود و درست که سردار سلیمانی را اکنون به چشم مشاهده نمیکنیم اما اثرات زندگی مجاهدانه و تفکرات او را در تمام جهان و روزگاران حس میکنیم. او هنوز وجود دارد و تفکر او هنوز در جبهه مقاومت وجود دارد و ما نتایج آن را وضوح در پیروزیهای جبهه مقاومت به وضوح مشاهده میکنیم.
وی ادامه داد: این احساس وجود حاج قاسم را در جبهه مقاومت به خوبی حس میشود چراکه زمانی و در هر مکانی که نام جبهه مقاومت بر زبان جاری میشود ناخودآگاه نام سردار سلیمانی نیز بر زبان جاری میشود چراکه نام او با تفکر و مکتب مقاومت عجین شده است.
وی در خصوص این سوال که دیدگاه مردم پاکستان به حاج قاسم و محور مقاومت چیست اظهار کرد: طبق آمارهایی که ما بعد از شهادت حاج قاسم در پاکستان گرفتهشد بیش از مراسم ۹۵۰ شهر و روستاهای مختلف پاکستان در مورد حاج قاسم مراسم برپا کردند و تا چهلم سردار سلیمانی این برنامهها ادامه داشت. و همچنین مراسمهایی که در کراچی و لاهور با حضور بیش از هزار نفر از دوستداران وی برگزار شدند، به همین دلیل است که حضرت آقا اعتقاد دارند که اگر پیکر مطهر سردار به دیگر کشورهای مقاومت عظمیت کرده بوده باز هم چنین تشییع باشکوهی به وقوع میپیوست و هر سال به مناسبت سالگرد او چندین مراسم و برگزار میشود که نشاندهنده علاقه و عشق مردم پاکستان به حاج قاسم، راه او و جبهه مقاومت است.
وی افزود: حتی هر ساله مردم پاکستان همزمان با ۲۲ بهمن و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی جشن و مراسم و برپا کرده و یاد و خاطره امام شهدا را گرامی میدارند. و این نشاندهنده روحیه ضد استعماری و ضدآمریکایی مردم پاکستان است.
وی در خصوص عشق و علاقه خود به زبان فارسی و شاعران ایرانی تصریح کرد: از سویی من بورسیه یکی از دانشگاههای برتر اروپایی را داشتم اما به علت علاقه به مطالعه بدون ترجمه اشعار اقبال لاهوری، سعدی و مولانا دیگر شاعران ایرانی، کشور ایران برای تحصیل انتخاب کردم و همچنین از سوی دیگر علاقهای که به انقلاب اسلامی و رهبر کبیر انقلاب سبب شد که به فضای انقلاب و مذهبی ایران روی بیاورم و چند سالی را در ایران مشغول تحصیل شوم تا بیشتر با مکتب و راه امامخمینی آشنا شوم.
از این دانشجوی دکترا و یا بهتر بگویم دانشآموخته مکتب سردار سلیمانی خداحافظی میکنم اما در ذهن خود صحبتهای وی را مرور میکنم، انگار مردم دیگر کشورها خیلی بیشتر از من که فقط همشهری حاج قاسم هستم میدانند و من با این همه دنیای ندانسته به راستی که هیج هستم.
انتهای خبر/ تاجالدینی