سرمایه اجتماعی، زمینه جذب و تجمیع سرمایههای فیزیکی و مادی را فراهم میکند.
- شناسه خبر: 9216
- تاریخ و زمان ارسال: ۵ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۰۱:۵۴
- بازدید : 108
- نویسنده: بوتیا نیوز
دکتر امیر حسنزاده در گفتوگو با پایگاه خبری بوتیانیوز، درباره شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار کرد: سرمایه فیزیکی، مالی و انسانی سه شاخص مهم جهت رسیدن به رشد اقتصادی هستند و اگر سرمایه اجتماعی نباشد قاعدتا امکان جذب و تجمیع سرمایههای فیزیکی و مادی تقریبا غیرممکن خواهد بود.
وی با تاکید بر این که ماموریت کارگروه رفع موانع تولید در سال ۱۴۰۲، حل مشکلات واحدهای کوچک و متوسط بوده، تصریح کرد: در سال پیش تیم اقتصادی استان کرمان تجربیات بسیار زیادی آموخت و اصلیترین آنها، اعتماد به ملت بود. معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان توسعه و رشد اقتصادی را در گرو اهمیت به واحدهای تولیدی کوچک و متوسط خواند و اذعان کرد: این واحدها میتوانند سبب رشد، پیشرفت و توسعه متوازن کشور در اینده گردند.
وی با اعتقاد به اینکه تولید و اشتغال، دو مقوله مرتبط هستند و ارتباط انان دو طرفه میباشد، ابراز کرد: تمام پتانسیلهای استان کرمان از جمله کارگروه رفع موانع تولید، شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی، کمیته اقتصاد مقاومتی دادگستری و … پای کار هستند و یکی از نتایج این هماهنگی، افزایش رتبه فضای کسب و کار استان بود.
حسنزاده با تاکید این که برای دستیابی به توسعه متوازن و کلی استان، به تلاش بسیاری نیازمند میباشد، تصریح کرد: کرمان در سال پیش به این نتیجه دست یافت که جهت بالا بردن تولید به مشارکت مردم نیاز دارد بعد با توجه به آموختههای سال پیش، قرارگاهی برای تحقق شعار سال ۱۴۰۳ در استان تشکیل میشود.
وی با اشاره به اینکه واحدهای کوچک و متوسط کرمان از آن مردم اند و شرکتهای بزرگ و دولت در آنان سهامدار نیستند، ابراز کرد: با ذکر این نکته که سرمایهگذاری سبب بالا رفتن پتانسیلهای تولید، بالا رفتن اشتغال، درآمدسرانه و شکوفایی قسمتهاق زیاد اقتصادی کشور میگردد، پس در یال جاری امکاناتی خوبی برای سرمایهگذاری قابل اجرای استان را معرفی خواهد شد تا عموم جامعه نیز بتوانند در راستای اجرای این پروژهها سرمایهگذاری انجام دهند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان تاکید کرد: پشتیانی از تعاونیها از بقیه برنامههای استان در سال پیش رو خواند چراکه تعاونیها نقش تاثیرگذاری در توسعه پایدار بازی میکنند. وی افزود: تولید باید طبق نیاز بازارهای داخلی و بینالمللی باشد و تولید بدون هدف نباید وجود داشته باشد پس نوعی نیازسنجی در این حوزه نیازمند هستیم.
حسن زاده با تاکید برآنکه حتما باید تولید (از مرحله تولید تا بازار) طبق دادهها و تفکر انجام شود، اذعان کرد: در کار تولید به نیروی پیشرفته نیازمند هستیم و کمیته مهارتی که در استان تشکیل شده در این حوزه همکاری خواهد کرد. وی در ادامه در خصوص مصوبه استان مبنی براینکه شرکتهای بزرگ نیازهای خود را از واحدهای تولیدی داخل کرمان تهیه کنند، افزود: شرکتها و نهادها پای کار آمدهاند تا مسائل خویش را از درون استان تامین کنند و در این حوزه رشد کردهایم ولی کافی نبوده است. اما بعضی کالاهای داخلی از نظر کیفیت و قیمت برای برخی از شرکتها صرفه اقتصادی ندارد و توقع داریم که واحدهای کوچک و متوسط کالاهای استاندارد و با کیفیت و با قیمت مقرون به صرفه تولید کنند.
انتهای خبر/ تاجالدینی