آغاز طرح تشدید برخورد با تخلفات حادثه ساز – بوتیا

آغاز طرح تشدید برخورد با تخلفات حادثه ساز

رئیس پلیس راه جنوب استان کرمان گفت: طرح تشدید برخورد با تخلفات حادثه ساز با هدف کاهش تصادفات، ارتقای ایمنی جاده ها و برخورد قاطع با رانندگان متخلف به مدت ۱۲ روز در حال اجراست.

 

 

به گزارش پایگاه خبرگزاری بوتیانیوز،   رئیس پلیس راه جنوب استان کرمان گفت: طرح تشدید برخورد با تخلفات حادثه ساز در محورهای مواصلاتی شهرستان های “کهنوج”، “قلعه گنج”، “رودبارجنوب” و “منوجان”، با هدف کاهش تصادفات، ارتقای ایمنی جاده ها و برخورد قاطع با رانندگان متخلف به مدت ۱۲ روز در حال اجراست.

سرهنگ جهانشاهی اظهار کرد: در این طرح، خودروهایی که سرعت غیر مجاز و بحرانی در محورها داشته باشند، به صورت سیستمی توقیف و به مدت ۱۰ روز به پارکینگ منتقل خواهند شد.

وی افزود: همچنین برخورد با خودروهای دارای چراغهای زنون و نورهای خیره کننده که از عوامل اصلی کاهش دید و بروز تصادفات در شب هستند، نیز از اولویت های اصلی این طرح می باشد.

رئیس پلیس راه جنوب استان بیان داشت: در کنار اقدامات بازدارنده، برنامه های آموزشی نیز پیش بینی شده و با همکاری “هلال احمر”، “اورژانس” و “آموزش و پرورش”، دوره های آموزش کمکهای اولیه برای دانش آموزان و رانندگان برگزار و راهداری نیز نسبت به شناسایی و رفع نقاط حادثه خیز در محورهای جنوب کرمان اقدام خواهد کرد.

 

انتهای خبر / تاج الدینی

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
مقالات مرتبط

کشف ۲ منزل مملو از انواع لوازم خانگی قاچاق در کرمان

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان کرمان از کشف ۲ منزل تحت استفاده…

۲۵ تیر ۱۴۰۵

کرمان در امنیت کامل؛ هیچ نقطه‌ای هدف حمله دشمن قرار نگرفته است

معاون امنیتی و انتظامی استاندار کرمان با رد شایعات منتشرشده در فضای…

۲۵ تیر ۱۴۰۵

دستگیری باند سارقان خشن و به‌ عنف در کرمان

رئیس پلیس آگاهی استان کرمان از دستگیری سارقان به‌عنف تلفن همراه و…

۲۵ تیر ۱۴۰۵

دیدگاهتان را بنویسید