۱۰ اسکیت‌سوار کرمانی در مسیر تیم ملی فری‌استایل – بوتیا

۱۰ اسکیت‌سوار کرمانی در مسیر تیم ملی فری‌استایل

رئیس هیئت اسکیت استان کرمان از حضور ۱۰ اسکیت‌سوار کرمانی، شامل ۷ بانوی ورزشکار و ۳ آقا، در مسابقات انتخابی تیم ملی اسکیت فری‌استایل خبر داد.

 

 

 

به گزارش پایگاه خبری «بوتیانیوز»؛   آشورماهانی، رئیس هیئت اسکیت استان کرمان، گفت: مسابقات انتخابی تیم ملی اسکیت فری‌استایل روز‌های ۲۳ و ۲۴ مردادماه ۱۴۰۵ به میزبانی استان اصفهان برگزار می‌شود و ۱۰ نماینده استان کرمان در این رقابت‌ها به مصاف برترین‌های کشور خواهند رفت.

وی افزود: ۷ بانوی اسکیت‌سوار و ۳ ورزشکار آقا از استان کرمان با انگیزه و آمادگی مطلوب در این مسابقات حضور پیدا می‌کنند و امیدواریم با ارائه توانمندی‌های خود، نتایج ارزشمندی کسب کرده و در جمع نفرات برتر قرار گیرند.

کرمان؛ سرشار از استعداد‌های اسکیت

رئیس هیئت اسکیت استان کرمان با ابراز خرسندی از روند رو به رشد این رشته در استان گفت: حضور پررنگ ورزشکاران کرمانی در رقابت‌های انتخابی تیم ملی، نشان‌دهنده ظرفیت و استعداد بالای اسکیت استان است.

آشورماهانی خاطرنشان کرد: هیئت اسکیت استان کرمان با حمایت از استعداد‌های جوان، مسیر رشد و افتخارآفرینی ورزشکاران این رشته را با جدیت دنبال خواهد کرد.

وی در پایان برای نمایندگان کرمان در این رقابت‌ها آرزوی موفقیت کرد.

 

انتهای خبر / تاج الدینی

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
مقالات مرتبط

رخنه‌های اقتصادی نباید به فرصت دشمن تبدیل شود

امام‌جمعه موقت کرمان هشدار داد: نباید رخنه‌ها و خلل‌های اقتصادی به بزنگاهی…

۲۳ مرداد ۱۴۰۵

طوفان شدید در بخش اسماعیلی جیرفت و خسارت به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی

بخشدار اسماعیلی از وقوع طوفان شدید در این بخش و وارد شدن…

۲۳ مرداد ۱۴۰۵

تعلیق موقت کالابرگ برخی خانوار‌های کرمانی به‌دلیل مغایرت محل سکونت

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان از تعلیق موقت کالابرگ…

۲۰ مرداد ۱۴۰۵

دیدگاهتان را بنویسید