در برابر تفرقه‌افکنی «برخی خواص» هوشیار باشیم – بوتیا

در برابر تفرقه‌افکنی «برخی خواص» هوشیار باشیم

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان با اشاره به اینکه ایران در «شرایط جنگی» تمام‌عیار به سر می‌برد، دو توصیه‌ی حیاتی به مردم داشت و گفت: حفظ وحدت و انسجام داخلی به عنوان خط قرمز نظام و هوشیاری کامل در برابر اظهارنظرهای «برخی خواص» از ضروریات است.

 

 

 

به گزارش پایگاه خبرگزاری بوتیانیوز،  حجت‌الاسلام حسن علیدادی‌سلیمانی ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه شهر کرمان که در محل مصلای بزرگ امام علی علیه‌السلام برگزار شد، با یادآوری رشادت‌های ملت ایران در دوران دفاع، جنگ‌های دوم و سوم را هم دفاع ملی خواند و اظهار داشت: ایران هرگز آغازگر جنگی نبوده، اما در برابر هر گونه تجاوزی با تمام قوا ایستادگی کرده است.امام جمعه کرمان به جنگ اخیر ایران و آمریکا اشاره داشت و خاطرنشان کرد: تجربه ثابت کرده که دشمن جز زبان زور نمی‌فهمد و امروز نیز تنها راه مقابله، دفاع همه‌جانبه و حضور مقتدرانه در میدان نبرد است.نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان در ادامه، دو مأموریت حیاتی را برای ملت شریف ایران در برهه کنونی ضروری برشمرد و گفت: ایستادگی و هوشیاری کامل در برابر توطئه‌های پیچیده دشمن برای ایجاد حواس‌پرتی و تفرقه‌افکنی در میان اقشار مختلف جامعه و خون‌خواهی قاطع برای شهدای والامقام، به‌ویژه «امام شهید» که باید این مهم در چارچوب شرعی، قانونی و منطقی دنبال شود، از آن جمله هستند.
تشییع باشکوه رهبر شهید؛ نشانه‌ای از پیوند عمیق ایران و عراق
حجت‌الاسلام علیدادی‌سلیمانی، حضور ده‌ها میلیونی مردم در مراسم تشییع پیکر مطهر امام شهید در ایران و عراق را دارای «پیام‌های معنادار» دانست و آن را نشانه‌ای روشن از «همدلی عمیق دو ملت» توصیف کرد. وی چهار عامل کلیدی را در این همگرایی بی‌نظیر مؤثر خواند و تأکید کرد: اشتراک در مرجعیت دینی (حوزه‌های علمیه نجف و قم)، محوریت قیام عاشورا و فرهنگ کربلا در هویت شیعی، پیشینه تمدنی و فرهنگی مشترک دو کشور همسایه و چشم‌انداز مشترک درباره «منجی موعود» در باور شیعیان در این مهم موثر بودند.وی با تأکید بر اینکه این همبستگی مثال‌زدنی، خشم دشمنان اسلام را برانگیخته و آنان را به سمت طراحی جنگ جدیدی سوق داده است، بر لزوم خنثی‌سازی این توطئه‌ها تأکید کرد.
هشدار جدی درباره تفرقه‌افکنی در شرایط جنگی
وی با اشاره به اینکه ایران در «شرایط جنگی» تمام‌عیار به سر می‌برد، دو توصیه‌ی حیاتی به مردم بصیر و نخبگان متعهد داشت و تصریح کرد: حفظ وحدت و انسجام داخلی به عنوان خط قرمز نظام و هوشیاری کامل در برابر اظهارنظرهای «برخی خواص» از ضروریات است.وی در بخش پایانی سخنان خود، با ابراز امیدواری نسبت به پیروزی نهایی جبهه حق تحت رهبری هوشمندانه آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، تأکید کرد: حرکات مذبوحانه و اضطراری دشمن، خود نشانه‌ای آشکار از نزدیکی این پیروزی قریب‌الوقوع است.

 

 

انتهای خبر / تاج الدینی

برچسب ها :
طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
مقالات مرتبط

ضرب‌الاجل فرماندار زرند برای افتتاح موزه شهاب‌سنگ و گوهرسنگ‌ها

فرماندار زرند در جلسه تدوین سند چشم‌انداز ۱۴۰۸، صنعت گردشگری را یکی…

۲۶ تیر ۱۴۰۵

کشف ۲ منزل مملو از انواع لوازم خانگی قاچاق در کرمان

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان کرمان از کشف ۲ منزل تحت استفاده…

۲۵ تیر ۱۴۰۵

کرمان در امنیت کامل؛ هیچ نقطه‌ای هدف حمله دشمن قرار نگرفته است

معاون امنیتی و انتظامی استاندار کرمان با رد شایعات منتشرشده در فضای…

۲۵ تیر ۱۴۰۵

دیدگاهتان را بنویسید