دستگیری ۹ عامل تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی در کرمان – بوتیا

دستگیری ۹ عامل تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی در کرمان

جانشین فرمانده انتظامی استان کرمان از شناسایی و دستگیری ۹ متهم به اتهام تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بوتیانیوز، جانشین فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: پلیس امنیت عمومی با رصد دقیق و گسترده فعالیت‌های مخل امنیت عمومی در فضای مجازی، ۹ متهم را به اتهام تشویش اذهان عمومی شناسایی کرد.

سرهنگ پورامینایی افزود: فعالیت این افراد در ارتکاب یا مشارکت مؤثر در جرایم یادشده به‌صورت مستمر تحت رصد قرار گرفت و در نهایت، مأموران پلیس طی چند عملیات جداگانه در نقاط مختلف استان، متهمان را دستگیر کردند.

وی با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند، گفت: با این اقدام از ادامه فعالیت آنان در فضای مجازی جلوگیری شد.

سرهنگ پورامینایی از شهروندان خواست اخبار و اطلاعات را تنها از منابع رسمی و معتبر دنبال کنند و از انتشار مطالب تأییدنشده در فضای مجازی خودداری کنند.

 

انتهای خبر/ تاج الدینی

برچسب ها :
طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
مقالات مرتبط

جزئیات عفو ۵۱ محکوم در استان کرمان اعلام شد

جزئیات عفو ۵۱ محکوم در استان کرمان به مناسبت میلاد پیامبر (ص)…

۱۱ شهریور ۱۴۰۵

آموزش طب رزم به ۸۵ هزار نفر درایام جنگ/ ۳۰۰ مانور امدادی در دو سال اخیر برگزار شد

به گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان ۳۶ پایگاه امداد جاده‌ای…

۱۰ شهریور ۱۴۰۵

طلای شیراز بر گردن دختر تیزپای مس کرمان

زهرا زارعی، دونده باشگاه مس کرمان، این بار در قهرمانی بزرگسالان کشور…

۱۰ شهریور ۱۴۰۵

دیدگاهتان را بنویسید