۷ خیز کاتاروهای کرمانی برای پوشیدن پیراهن تیم ملی – بوتیا

۷ خیز کاتاروهای کرمانی برای پوشیدن پیراهن تیم ملی

هفت کاتاروی کرمانی در مسابقات انتخابی تیم ملی کاتا رده‌های پایه پسران به روی تاتامی می‌روند تا برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا در اردن و مسابقات قهرمانی جهان شانس خود را محک بزنند.

 

 

به گزارش پایگاه خبری «بوتیانیوز»؛   فرهاد وزیری، سرپرست هیئت کاراته استان کرمان، گفت: مسابقات انتخابی تیم ملی کاتا رده‌های پایه پسران امروز یکشنبه ۲۵ مردادماه از ساعت ۹ صبح در سالن شهید کبگانیان تهران برگزار می‌شود. وی افزود: این رقابت‌ها با حضور مدال‌آوران لیگ کاراته‌وان در دو مرحله همدان و شهریار برگزار خواهد شد و کاتاروها در بخش‌های انفرادی و تیمی برای قرار گرفتن در ترکیب تیم ملی به رقابت می‌پردازند.
وزیری افزود: در بخش کاتای انفرادی نوجوانان، محمد انکوتی صورناکهی، نفر برتر لیگ کاراته‌وان همدان و محمد آریا غیاثی نمایندگان کرمان هستند. وی تصریح کرد: در رده جوانان نیز یزدان قوام، نفر برتر لیگ کاراته‌وان همدان و هومن صفا برای کسب جایگاه در جمع نفرات منتخب تیم ملی روی تاتامی می‌روند.
سرپرست هیئت کاراته استان کرمان خاطرنشان کرد: انکوتی و قوام اخیراً در مسابقات قهرمانی آسیای مرکزی در قزاقستان به مدال طلا و عنوان قهرمانی دست یافته‌اند.
سه‌نفره‌های کرمان در بخش تیمی
وزیری همچنین از حضور تیم کرمان در کاتای تیمی نوجوانان و جوانان خبر داد و گفت: مهراب خاک‌نشین، محمد اباذریان و محمد رضایی اعضای تیم کرمان در بخش کاتای تیمی هستند که برای کسب عنوان برتر رقابت‌ها به میدان خواهند رفت.
وی با تأکید بر اهمیت این مسابقات برای آینده کاتاروهای استان یادآور شد: حضور در این مرحله، فرصت ارزشمندی است تا ورزشکاران کرمانی توانمندی خود را در سطح ملی به نمایش بگذارند و برای رسیدن به ترکیب تیم ملی و حضور در رقابت‌های آسیایی و جهانی تلاش کنند. سرپرست هیئت کاراته استان کرمان با بیان اینکه موفقیت در انتخابی تیم ملی نیازمند آمادگی فنی، تمرکز و اجرای دقیق کاتا است، افزود: نمایندگان استان با پشتوانه عملکرد خود در لیگ کاراته‌وان و تمرینات انجام‌شده، آماده حضور در این رقابت‌ها هستند و امیدواریم شاهد درخشش و راهیابی کاتاروهای کرمانی به تیم ملی باشیم.
وزیری در پایان با اشاره به ظرفیت‌های استان در رشته کاتا گفت: هیئت کاراته استان کرمان حمایت از ورزشکاران و مربیان مستعد را دنبال می‌کند تا زمینه حضور پررنگ‌تر کاتاروهای استان در رقابت‌های ملی و بین‌المللی فراهم شود. وی همچنین از برگزاری اردوی تیم ملی کاراته بانوان زیر ۲۱ سال در استان کرمان خبر داد و گفت: این اردو هم‌اکنون در استان در حال برگزاری است.

 

 

انتهای خبر / تاج الدینی

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
مقالات مرتبط

خسارت ۲۴۰ میلیارد تومانی طوفان و باران به باغات جیرفت

فرماندار جیرفت از وارد شدن ۲۴۰ میلیارد تومان خسارت به نخیلات این…

۲۵ مرداد ۱۴۰۵

می‌خواهم هواداران را با مس رفسنجان آشتی دهم

سرمربی جدید تیم فوتبال صنعت مس رفسنجان با اشاره به برگزاری تست…

۲۵ مرداد ۱۴۰۵

حاشیه‌های جنجالی معارفه سرمربی مس رفسنجان

مراسم معارفه فرشاد پیوس به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال صنعت مس رفسنجان…

۲۵ مرداد ۱۴۰۵

دیدگاهتان را بنویسید