آبِ درِ خانه برای مسؤولان رفسنجانی تلخ است؛ تصمیماتی که صدای خیاطان را در آورد
- شناسه خبر: 7306
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۵ آبان ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۵۶
- بازدید : 103
- نویسنده: بوتیا نیوز
به گزارش سرویس اجتماعی بوتیا نیوز به نقل ازخبرگزاری فارس از رفسنجان، تولیدیهای لباس شهرستان رفسنجان زبانزد هستند و بعضا نیاز سایر نقاط استان را نیز برآورده میکنند.
اما یک سالی میشود که تولیدیهای رفسنجان که زیرنظر اتحادیه صنف خیاطها هستند، مورد بیمهری قرار گرفتهاند، بهویژه در تهیه فرم مدارس و فرم جشن تکلیف که آموزشوپرورش و مدارس از خارج از شهرستان و حتی استان سفارش میدهند.
یکی از این خیاطها در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: حدود ۱۱ سال است که فرم جشن تکلیف را اتحادیه تولید میکند اما امسال از یک استان دیگر سفارش دادند.
وی ادامه داد: سال گذشته علیرغم اینکه ۲ هزار و ۵۰۰ فرم سفارش داده بودند، یکهزار و ۲۰۰ فرم را از خیاطهای زیر نظر اتحادیه خریداری و مابقی را از سایر خیاطیها و دیگر نقاط تهیه کردند و ما متضرر شدیم چون بر اساس قرارداد پارچه تهیه کرده بودیم، پیگیر هم شدیم که به نتیجه نرسید.
یکی دیگر از این بانوان خیاط گفت: در این سالها مدارس، نمونهها را انتخاب میکردند و هر مدرسه بر اساس جمعیت فرم انتخاب و قیمتگذاری میشد حتی اتحادیه، دانشآموزان بیبضاعت را تحت پوشش قرار میداد و بدون هیچ مشکل و نارضایتی فرمها تحویل میشد و اگر هم کوچکترین مشکلی بود ما پاسخگو بودیم و حل میشد.
یکی دیگر از خیاطها که حدود ۱۰ نفر را در تولیدی خودش مشغول به کار کرده، عنوان کرد: جنس پارچه و کیفیت دوخت اعضای صنف مطلوب است و هیچ مشکلی ندارد و در این سالها که با مدارس همکاری داریم خانوادها و مدیران مدارس هیچ نارضایتی نداشتند.
به گزارش فارس، در رفسنجان حدود ۱۰۰ تولیدی فعال است که هرکدام ۵ نفر را به خدمت گرفتهاند و در مجموع بیش از ۵۰۰ نفر اشتغالزایی دارند که اگر بنا باشد با چنین بیمهریهایی روبهرو شوند تولیدیها جوابگوی نیروی کارشان نخواهند بود، بنابراین بهتر است مدارس و آموزشوپرورش مدیریت کرده و با تهیه فرم مدرسه و جشن تکلیف از آنان، تولیدیهای شهرمان را حمایت کنند تا چرخ زندگی این بانوان بچرخد.پایان پیام/ تاج الدینی