برای رسیدن به هدفتان تلاش کنید
- شناسه خبر: 1706
- تاریخ و زمان ارسال: ۱ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۰۲
- بازدید : 451
- نویسنده: بوتیا نیوز
سید محسن حسینی نخبه روشن دل در گفتگو با “بوتیا نیوز” گفت: بنده کرمانی هستم متولد ۱۳۶4 از شهرستان رفسنجان، فوق لیسانس مدیریت دولتی دارم ولی گرایش تحول در سازمان من بیشتر در حوزه های فرهنگی هنری است.
وی افزود: از سال ۷۸ فعالیت هنریم را شروع کردم و بالغ بر ۱۰۰ جشنواره مختلف دانش آموزی، استانی و… را به عنوان مجری، کارگردان و بازیگر شرکت و مقام های مختلف کشوری استانی و شهرستانی را در این حوزه کسب کردم.
حسینی بیان کرد: از سال ۹۳ مدرس دانشگاه و تدریس دروس مدیریتی را داشتم و دارم و بالغ بر ۵۰یا۶۰ مقاله علمی نوشتم و دو مقاله isa دارم که دوتا از این مقالات در حوزه مدیریت بوده اند.
نخبه روشن دل تصریح کرد: من از سال ۷۸ فعالیتهای فرهنگی، هنری و اجتماعی خود را آغاز کردم و عضو کانون ها و ارگان های مختلفی هم بودم ازجمله اداره ارشاد و کانون های دانشگاهی فعالیت میکردم. روزنامه و نشریه هم داشتم.
وی گفت: در شهر رفسنجان هم با اداره ارشاد همکاری کامل داشتم و با بسیج و سپاه در بحث های آموزشی، اجتماعی و تربیتی و آسیبهای اجتماعی به عنوان مربی حلقه های صالحین فعالیت داشتم که تعدادی جوان و نوجوان دور هم جمع می شدیم و مربی در بحث های آسیب های اجتماعی، ازدواج و احترام به والدین، خشم، فضای مجازی و بحث هایی از این قبیل ورود کرده ام.
حسینی تصریح کرد: در اداره ارشاد هم در بحث های نمایشی، سرود، تئآتر چه در سطح دانش آموزی و چه در سطح شهر رفسنجان و استان هم فعالیت هایی داشتیم و تئآتر هایی با مضمون آسیبهای اجتماعی هم کار و تولید و بصورت مناسبتی هم سعی کردیم کار کنیم، در مناسبت های مذهبی و و برنامه هایی که در طول سال برگزار میشده است.
در بحث آسیب های اجتماعی
وی تصریح کرد: به نظر من با دعوا کردن یا مجبور کردن جوان به انجام ندادن کاری، خصوصا با فضای مجازی و دسترسی هایی که جوان ها دارند، امر و نهی کردن و یکسری قانون گذاشتن برای جوان، اصلا نتیجه بخش نیست.
حسینی تاکید کرد: به نظر من دستگاه های متولی، بهزیستی یا اداره ارشاد و ارگان های مرتبط، در قالب هنر با یک کلیپ کوتاه، ساخت انواع کلیپها و تئآتر، که یک زبان گویا و زنده است میتوانند با جوان های علاقهمند صحبت کنند.
نخبه روشن دل گفت: این کلیپ ها و تئآترها، حتی گالری های نقاشی، میتوانند در قالب آسیب های اجتماعی فعالیت کنندو امروز زمانه ای ست که با جوانان باید مثل خودشان صحبت کردو قانونگذاری و امر و نهی امروزه جواب نمیدهد.
وی بیان کرد: آسیبهای اجتماعی بیشتر باید در فضای مجازی کار شود یکسری کارگاه ها گذاشته شود و استادان مربوطه دعوت شوند، چون متأسفانه بسیاری از مردم سواد رسانه ندارند و بدون هیچ علمی ساعت ها از عمرشان را در فضای مجازی میگذرانند، امروزه خلا آموزش و سواد رسانه ای بسیار محسوس است که هزینه ی زیادی هم ندارند.
وی اظهار کرد: آموزش بسیار مهم است و باید بیشتر به آن پرداخت. در حوزه های مختلف مثلا در حوزهی جوانان، در حوزه مسائل و معضلات اجتماعی.خود بهزیستی هم میتواند استاد دعوت کند، کارگاه تشکیل دهد، از خود بچه های معلول هم میتواند استفاده کند. خیلی از این بچه ها تحصیل کرده اند و از این کارگاه ها برگزار کرده اند.
در پایان ادامه داد: صحبتی که با جوان ها دارم این است که باید قدر خود را بیشتر بدانید قدر این زمان و انرژی که اکنون دارید بیشتر بدانید، چون هر چه سن انسان بالا میرود قاعدتا انرژی و پتانسیل فرد کمتر میشود حتما در زندگی برای خود هدفگذاری کنید و برای رسیدن به هدفتان تلاش کنید.
وی گفت: خصوصا در بحث فضای مجازی که یک وقت بسیار عظیمی را این فضا از جوان های ما میگیرد، بدون آنکه فایده ای برایشان داشته باشد، ساعت ها شب ها پای این فضای مجازی هستند.
سید محسن حسینی نخبه روشن دل گفتند: مشکلی که این چند سال با آن درگیر بودیم بحث حمایت است. مثلا من دو مقاله علمی داشتم برای آنکه در ژونال های بین المللی چاپ شود هزینه داشت، متأسفانه علارغم پیگیری هیچگونه حمایتی نشد.
وی افزود: افرادی که در این زمینه ها نخبه هستند و کار کردند، مسئولین ازشان حمایت کنند تا بتوانند کارهای علمی یا هنریشان را ارائه دهند.
بنابراین درخواست من این است که کسانی که طرح یا ایده دارند یا صاحب فکرند و میتوانند کاری را انجام دهند ازشان حمایت شود تا در نهایت سود آن به مردم برسد و یک کاری هم برای مردم شده باشد.
انتهای خبر/ تاج الدینی